Amsterdam

Haartransplantatie in Amsterdam

Wil jij een haartransplantatie in Amsterdam laten doen? Dan ben je niet de enige! Amsterdam is een populaire stad voor deze cosmetisch ingreep. In Amsterdam zijn er allerlei verschillende klinieken die gespecialiseerd zijn in haartransplantaties. Mensen zijn tegenwoordig bereid om een paar uurtjes te reizen naar een ander stad om een ingreep te laten doen. Voor sommige mensen is het geen probleem om zelfs te vliegen bijvoorbeeld naar Turkije om een haartransplantatie te laten doen.

Alphakliniek.com

Alpha Kliniek – Hair Transplantation Center

Lees verder »
Clinic63.nl

Clinic63 - Dé kliniek voor u

Clinic63 is een cosmetische kliniek met een volledige service die hoogstaande behandelingen aanbiedt met de modernste apparatuur en producten.

Lees verder »
Dutchclinic.com

Haartransplantatie Amsterdam - Dutch Clinic

Lees verder »
Hasci.nl

Hair Science Clinic - haartransplantatie met het meest natuurlijke resultaat

Hair Science Clinic - haartransplantatie met het meest natuurlijke resultaat. Het neusje van de zalm op het gebied van haartransplantaties.

Lees verder »
Medi-kliniek.nl

Cosmetische Kliniek Amsterdam voor haar, gezicht en huid - Medi-kliniek.nl

Medikliniek Amsterdam is een cosmetische kliniek gespecialiseerd in haartransplantaties, huidbehandelingen en gezichtsbehandelingen.

Lees verder »
Medicalpoint.nl

Haartransplantatie voor een vaste prijs | Medicalpoint

Haartransplantatie bij Medicalpoint betekend een vaste prijs voor een onbeperkt aantal grafts zonder extra kosten. Vraag een gratis consult aan!

Lees verder »

Haartransplantatie Amsterdam

In Amsterdam zijn meerdere haartransplantatie klinieken te vinden die zich toeleggen op het uitvoeren van haartransplantaties. Enkele bekende klinieken zijn Hair Science Institute, Transhair en Prohairclinic.

Hair Science Institute staat internationaal bekend om hun gepatenteerde HST-methode, waarbij individuele haarzakjes uit het donorgebied worden gehaald en vervolgens worden geïmplementeerd in het ontvangstgebied. Transhair is gespecialiseerd in de FUE-methode en heeft ervaren artsen en technici in dienst om de behandeling uit te voeren. Prohairclinic biedt zowel de FUE-methode als de FUT-methode aan en heeft ook andere behandelingen beschikbaar voor haaruitval.

Bij het overwegen van een haartransplantatie bij een van deze klinieken in Amsterdam, is het van belang om goed onderzoek te doen naar de verschillende behandelmethoden en de ervaringen van voorgaande patiënten. Het is essentieel om een kliniek te kiezen met gekwalificeerde artsen.